zondag 21 december 2014

Homosexuele propaganda op Russisch geld

In januari 2013 besloot de Russische Doema om "homoseksuele propaganda" uit het leven van de Russen te bannen met het besluit nummer 388-1-1. Twee weken later bedekte het Bolsjoi Theater in Moskou de geslachtsdelen van het standbeeld van Apollo boven de ingang van het theater met een vijgenblad. Het standbeeld is van de hand van beeldhouwer Pjotr Clodt.

Maar dat bewuste standbeeld is ook afgebeeld ook op de Russische 100 roebel biljetten, zoals werd opgemerkt door een scherpzinnig lid van de Doema. Rusland is dus "een van de weinige landen in de wereld dat genitaliën toont op zijn geld". Daarom werd een wetsvoorstel uitgewerkt om deze "pornografische afbeelding van Apollo en zijn wagen" te verbieden.

De genitaliën op het bankbiljet zijn ongeveer een millimeter groot en het zou bijzonder veel werk vergen om ze te verwijderen, wat waarschijnlijk de reden is waarom de Centrale bank niet niet zo gelukkig is met het voorstel.

Op de Russische markten en in de winkels is het 100 roebel biljet het meest verhandelde biljet, waardoor de meeste Russen dus elke dag ongewild homoseksuele propaganda uitwisselen.

2 opmerkingen:

  1. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dringende lening aanbieding.

    Gegroet, Is er een dringende behoefte aan een dringende lening, betaling van rekeningen, aankoop van onroerend goed, bedrijf, enz.? Een betrouwbare kredietverstrekker? Dit is uw kans. Wij bieden leningen aan met een rente van 2%. Stuur ons een e-mail voor de lening: ( inforamzanloan@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen